Stubai síelés velünk

. . ., ahogy ígértük a május elsejei évadnyitó teniszversenyen, találkoztunk Stubaiban.

2010. október és november fordulóján rendkívül kellemes körülmények között tartottuk meg az ide szezonnyitó találkozónkat. Itt lehetőséget biztosítottunk a 2010-2011-es Atomic és Elan símárkák számos modelljének kipróbálására. A sílécek kiválasztásánál igyekeztünk szakmai segítséget nyújtani, hogy a modell minél inkább személyre szabott legyen. Ezért a másnapi sízésünk,- egyébként parádés időjárási körülmények és hóviszonyok között,- mindenkinek a legnagyobb megelégedésére szolgált. Ebben sokat segített a szükséglet helyes megállapítása és az ehhez kapcsolódó síválasztás.

A nap megkoronázása a vacsora utáni borkostolás volt. Nagyon kellemes hangulatban ízleltünk meg mintegy öt féle igen kiváló minőségű az egri Juhász testvérek pincészetéből származó bort. Ezek olyannyira megnyerték a társaság tetszését, hogy volt már aki felkereste a borászokat és bevásároltak az egyik termékükből.

Másnap az időjárás már nem fogadta kegyeibe kis csapatunkat. A rendkívül erős szél miatt a lift társaság nem vállalata az üzemeltetést. Viszont egy kellemes séta Tirol fővárosában feledtette velünk a síelés hiányát. Az ódon hangulatú óvárosi részben hozzájárultunk a helyi sörfogyasztás növekedéséhez. Délután a szálloda vellnesz központjában lévő szaunában szabadultunk meg attól a néhány pohár nedütől, amit délelőtt elfogyasztottunk.

A hazautazás renben zajlott.

Itthon  szeretettel várjuk azokat akik úgy érezték, hogy egy kellemes sílécet sikerült kipróbálniuk, és azokat is akik valamilyen oknál fogva nem tudtak részt venni a találkozónkon.

Képek az eseményről: