Atomic sícipők

Szempontok a sícipő kiválasztásánál

A sícipő kiválasztásánál a legmeghatározóbb szempont a lábfej szerkezete, az egyes modellek is ennek mentén kerülnek kialakításra minden gyártónál.
A sícipőt több tényező szerint kell értékelni: megfelelő dőlésszögben kell felpróbálni, valamint a testsúlyunknak megfelelő keménységű anyagból kell, hogy készüljön (úgynevezett flax indexet kell nézni), hiszen jórészt a sípcsontunkra támaszkodva síelünk.

Sícipő vásárlásnál még figyeljünk oda a következőkre

Sícipő kiválasztáskor elsődleges szempont, hogy a sícipő a bokát és a sarkat jól tartsa, és a lábfej síelés közben is stabil maradjon. Továbbá fontos, hogy a sícipő komfortos legyen. A konkrét sícipő próbánál a méret, sítúdás és testsúly, valamint a felhasználási terület alapján válasszuk ki a megfelelő darabot. Sícipő próbát mindenképpen sízokniban végezzük, hiszen síelés úgy is sízokniban lesz a lábunk a sícipőben!

Mi az Ön lábára igazítjuk, kérje tanácsunkat!

A szakértő segítséggel kiválasztott sícipők a hétköznapi cipőkhöz hasonlóan egy általános minta alapján készülnek, így kisebb-nagyobb mértékben eltérhetnek az Ön egyedi adottságaitól.
Ennek kiküszöbölése érdekében a Viktoria Sportnál vállaljuk, hogy sícipőjét különleges eljárással az Ön lábfejére alakítjuk, így biztosítva a síelés vagy snowboardozás tökéletesen kényelmes élményét! Hiszen a széles, lapos, vagy a keskeny, de  magas  lábfej számára más-más sícipő típusok készülnek. A megfelelő sícipő kiválasztása után ezért további alakításra lehet szükség. Hiszen nincs két egyforma ember, akinek ugyanolyan a boltíve, ugyanott helyezkedik el a bokacsontja. Különféle betétekkel, légbefúvással elérhető, hogy az új sícipője a lehető legjobban idomuljon a lábhoz és minél kisebb eséllyel jelentkezzen fájdalom, vagy dörzsölje a sícipő a lábat. Mindezt a nálunk újonnan vásárolt sícipők esetén ingyen szolgáltatjuk Önnek.

A 2020-as síszezon Atomic sícipői: A legkeményebb versenyterheléstől és a dinamikus pályakanyaroktól a játékos porhavas kanyarokig, a laza trükköktől a parkban a mélyhósízés kihívásaiig: csak a megfelelő sícipő teszi a sínapot tökéletessé. Ezért fogod megtalálni a saját sícipődet az Atomic új sícipőkollekcióban.

Sícipő szaküzlet:

Férfi sícipők 39-es lábmérettől. 25,5 sícipők is elérhetők!

Női sícipő már 34-es lábtól  22,5 mérettől kapható.

+36 1 350 23 96

AKCIÓ: ÚJ SÍCIPŐ VÁSÁRLÁSA ESETÉN Bridgedale Sízoknit adunk AJÁNDÉKBA!

Atomic HAWX 90 W női sícipő 

Atomic HAWX MAGNA 85 W női sícipő 

Atomic HAWX PRIME 120S sícipő 

Atomic HAWX  MAGNA 110S sícipő 

Atomic HAWX 2.0 100 sícipő 

Atomic HAWX PRIME 90 sícipő 

 

 

Atomic HAWX 2.0 90 W női sícipő 

Atomic hawx női sícipő

 

Atomic HAWX MAGNA 75 W női sícipő 

Atomic hawx 75 női sícipő

Atomic HAWX MAGNA 85 W női sícipő 

atomic hawx magna női sícipő

Atomic HAWX 2.0 100 férfi sícipő 

Atomic hawx sícipő 2019

Atomic HAWX PRIME 100 férfi sícipő 

Atomic hawx sícipő 2019

Atomic HAWX ULTRA 110S férfi sícipő 

Atomic sícipő 2019

Atomic Hawx Magna 70 női sícipő 

Atomic Magna női sícipő 2018

 

Atomic Hawx 1.0 90 női sícipő 

Atomic női sícipő

Atomic Hawx 1.0 Plus férfi sícipő

Atomic hawx sícipő 2018

Atomic Hawx Prime 100 férfi sícipő 2018

Atomic sícipő hawx 2017

Atomic HAWX PRIME 100 férfi sícipő 2017

Atomic sícipők

Atomic HAWX  1.0 100 2015 sícipő

ATOMIC HAWX  1.0  100 sícipő 2016

atomic1001.0