Tenisz-, Squash-, Tollasütő húrózás

Teniszütő húrozás Budapest

Húrozással a folyamatos sportsikerért! Ahhoz, hogy játéka a lehető legtökéletesebb legyen és csuklóját a legkevesebb terhelés érje, fontos, hogy rendszeresen kicseréltesse ütője elhasználódott, megnyúlt húrjait. Legyen szó teniszről, squash-ról vagy tollasról, segítünk Önnek, hogy a legmegfelelőbb húrokat válassza ki, melyekkel öröm lesz a sportolás. Teniszütő húrozás Budapesten a 13. kerületben. Tenisz szaküzletünkben profi húrozó gépekkel biztosítjuk a gyors és minőségi munkát. Abban az esetben is bátran forduljon hozzánk, ha azonnali teniszütő húrozásra van szüksége! (Ehhez telefonos egyeztetés szükséges érkezés előtt, így biztosan nem kell várnia)

A játék élvezetéhez elengedhetetlen, hogy teniszezés, squash vagy tollaslabda közben kiváló állapotban levő, minőségi felszerelést használjon. Így nemcsak technikája válhat kifinomultabbá, de egyben csökkentheti a csuklójára, karjára nehezedő terhelést is.

Hívjon most! Teniszütő Húrozás Budapesten!

Mobil: +3630-625-24-18 (nyitva tartási időben hívható)     

Mindehhez fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse ütőjét és szükség esetén mihamarabb elvégeztesse a szükséges javításokat.

Minőségi teniszhúr választékunk: BABOLAT, VÖLKI, LUXILON, HEAD, PRINCE, TECNIFIBRE 

FONTOS: Hozott húrból csak másnapra húrozunk! 

Mi a Viktoria Sportnál, hosszú évek tapasztalatával állunk segítségére, hogy megtalálja az Ön játékstílusához, ütőjéhez legmegfelelőbb húrokat és beállításokat.

Teniszütő húrozás:    2.500Ft - 7.000Ft   Hibrid húr: 10.000Ft  Bél húr: 15.000Ft
Squash húrozás:       3.000Ft-4.500Ft,-   Műanyag húr

Tollas húrozás:         2.500Ft-3.500Ft,-   Műanyag húr

 

Hívjon most! Teniszütő Húrozás Budapesten!

Mobil: +3630-625-24-18  (nyitva tartási időben hívható)     

Legjobb teniszütő húrozó gépekkel várjuk Önt!

PRINCE 6000 ELECTRONIC STRINGING MACHINE

PRINCE 3000 ELECTRONIC STRINGING MACHINE

BABOLAT STAR 3