Síruházat és sífelszerelés

Sípulóver

A tavaly nagy sikert aratott Spyder full zip mid weight sweater újra kapható a Viktoria Sportnál. A sípulóverek előnye, hogy végig zippzáros kivitelezésüknek köszönhetően viseletük kimondottan praktikus. A női és férfi modelleket a hölgyek számára fekete és fehér, férfiak számára fekete, zöld és narancs színekben kínáljuk. Spyder sípulóverek széles választékban elérhetők az üzletben! Tekintse meg személyesen kínálatunkat! Spyder síruházat itt elérhető..


Sínadrág
Nordica, Diel, Spyder sínadrágok széles választékban. Férfi, női kialakítással, és színekkel.

Aláöltözet

A Head protectoros aláöltözők nem csak a kényelmes, praktikus viseletet garantálják, de a biztonságos síeléshez is nagyban hozzájárulnak. Az aláöltözők felső és alsó része (Head Mute Longsleeve és Head Mute Pant Plus) férfiak számára fekete-zöld, hölgyek számára fekete-pink színben kapható. Spyder aláöltözők tökéletesen  hozzájárulnak a komfortos síeléshez. Spyder aláöltözetek széles méret, és szín választékban elérhetők síboltunkban az idei 2012/2013-as síszezonban is! Minőségi síruházat akkor Spyder!

Síkabát

SíkabátNordica, Diel, Spyder minőségi síkabátok széles választékban. Férfi, női kialakítással, és színekkel. Megfelelő síkabát, és sínadrág kiválasztása nehéz feladat. A technikai feltételeken felül fontos, hogy jól érezzük magukat benne, és divatos is legyen. Az idei szezon síkabátai egyszerre divatosak, és technikailag is tökéletesek. Tekintse meg síboltunkban a síkabátokat.

Sízokni
Speciálisan síeléshez kialakított Bridgedale sízoknik kaphatók a Viktoria Sportnál. Az Észak-Írországból származó merinoi, a birka első nyírásából származó gyapjú biztosítja a sízokni puhaságát, nedvszívó képességét, a tökéletes viselet érzését sportolás közben.

Sísapka
Válogasson Spyder, Eisbör, Level és egyéb márkájú sísapkáink közül!

Síkesztyű
Sokszor csak az igazán zimankós hegyvidéki időjárás esetén szembesülünk azzal, milyen nagy jelentőséggel bír egy igazán vízhatlan, a kezünket a legnagyobb hidegben is melegen tartó síkesztyű. Előzze meg az elgémberedett ujjak okozta kellemetlen élményt, szerezze be nálunk Spyder síkesztyű, Level síkesztyű, Eska, vagy más márkájú minőségi síkesztyűjét! Az idei szezon legújabb síkesztyűi már elérhetők síboltunkban!

Óriási Level síkesztyű választék:

 Level síkesztyű

Síprotektor - Védőfelszerelés

Alpina protektorAlpina zippzáros, teljes gerincoszlopot védő, puha mellény, deréknál vastag tépőzárral, férfiak, nők és gyermekek részére is.

Síszemüveg, napszemüveg
A hófedte lejtőkön a lesiklás közben szinte nélkülözhetetlen kellék a sí- vagy a napszemüveg. Válogasson Alpina és Uvex márkájú termékeink közül!

A 2013-as Alpina síszemüvegek széles választéka megtalálható síboltunkban, alább pedig megtalálható néhány kitűnő darab az idei kollekcióból.

Sízsák, sícipő tartó zsák
Megérkeztek a praktikus és különösen kedvelt Atomic és Blizzard sízsákok és sícipő tartó zsákok. A Blizzard sízsákok különlegessége abban rejlik, hogy méretre állíthatók. Így használhatja őket akkor is, ha sílécét lecseréli!