Sidas talpbetétek

Profi Sidas talpbetét készítés

Miért nem elég a sícipőkben található gyári betét?

A gyári betét nem biztosít megfelelő alátámasztást, csak hőszigetelő funkciója van. Mivel minden láb formája más: bütykök elhelyezkedése, lábujjak formája ezért a standard gyári betétek nem tudnak alkalmazkodni az egyéni igényekhez, és ebből adódan sok kellemetlenséget okozhatnak viselőjének. A használt sícipők esetén még rosszabb a helyzet, mivel ott már egy előre betört, mások által kitaposott betétről, és bakancsról van szó, mely nagyon rossz komfortot biztosít viselőjének.

Sidas talpbetét

Mi a külöbség az orvosi, és sidas betétek között?

Az orvosi betét gyógyítani akar valamilyen elváltozást komfortos körülmények között, átlagos lábbeliben. Ezzel szemben jelen esetben a sícipőben és intenzív sportmozgáshoz kell használnunk a betétet.(A sportbetét család minden egyéb sport tevékenységhez kínál speciális modelleket. Futás, Golf, Kerékpár, Futball, Túrázás, Terem labda sportok.)

A láb alátámasztása az egyik feladat, a másik pedig a boka anatómiailag helyes helyzetben tartása. Ezzel a lábunk felveszi azt az optimális alakot, méretet amit a cipő tervezésénél is használnak, hiszen a tervező nem tudhatja, hogy a majdani Vevő 42-es lába lúdtalpas-e vagy sem, a súlya ami a lábat szétnyomja pedig 70 vagy 100 kg.

Ezért a problémás esetek felénél a sportbetét használata megoldja a kényelmetlenségeket. A szerencséseknek pedig nagyfokú plusz kényelmet nyújt a sí szakmai előnye mellet.

Sidas snow+ talpbetét

Segít-e a síelésben a Sidas talpbetét?

A szakmai előnye pedig, hogy a betét teljesen a lábhoz illeszti a sícipőt ezért az erő átadása optimális, sokkal kevesebb veszteséggel történik. A tökéletes boka beállítás miatt a terhelések is optimalizálódnak. Ez mind a haladóknál, de a kezdőknél is csodálatos élményt jelent hiszen a síléc azt kezdi csinálni amit akarunk és ezt kevesebb erővel értük el.

Miért a Conform'able FlashFit Sidas talpbetétet ajánljunk a síeléshez, snowboardozáshoz?

    Gyors, egyszerű kiválasztás.
    Egyszerű méretrevágás.
    Hőre lágyuló részek gyors alakulása a talp formájához.
    Maximális komfortérzet a sícipőben.
    A betét talpfelületének 75%-a alkalmazkodik a láb formájához.

Továbbá megoldást jelent, ha a sícipőben elemelkedik vagy oldalirányban mozog a sarka a síelő sarka. Illetve balesetmegelőzési szempontból is fontos szerepe van, hiszen csillapítja az ugrálások következtében bekövetkező ütéseket, és kíméli a bokát. A láb komfortérzetét maximálisan megnövelő talpbetét.

Jó hírünk van: A Sidas talpbetét ára 18.000,- a lábra formálás INGYENES.

Sidas snow talpbetét

Podoscopos talpvizsgálat síboltunkban:

Podoscope egy olyan műszer, amely egy speciális kék fény segítségével megvilágítja a terhelt pontokat a talpadon, így egyszerűen látható a tükör segítségével, hol terheled jobban a lábad. Itt a szakember megnézheti, van-e valamely egyéb deformitása a lábadnak (pl. bokasüllyedés, stb.).

Tanácsért, kérdéseiddel fordulj bizalommal hozzánk!