Síkölcsönzés-Síléc kölcsönzés

 

sikolcs 0  Ha először próbálkozik a téli sportok elsajátításával, vagy nem szeretne beruházni egy saját felszerelésbe, akkor a kölcsönzés a legjobb megoldás. Így biztos lehet benne, hogy megfelelő minőségű, méretű és teljesen biztonságos felszereléssel kezd a sportoláshoz. Legyen szó sílécről, sícipőről, snowboardról, bukósisakról vagy egyéb kiegészítőről, megtaláljuk az Önhöz illőt!

Bővebben: Síkölcsönzés-Síléc kölcsönzés

Korcsolya élezés- Korcsolya szerviz

korcsolyael 0  Minden idők egyik legszebb téli sportja a korcsolyázás. Hogy a korcsolyázás valódi élménnyé váljon, elengedhetetlen, hogy rendszeresen ápolja korcsolyáit. Különösen igaz ez a szezon kezdetén, amikor az első jeges találkozás előtt feltétlenül érdemes sporteszközét megéleztetnie, az esetlegesen szükséges javításokat elvégeztetnie.

 

Bővebben: Korcsolya élezés- Korcsolya szerviz

Síszerviz-Talpjavítás, síbeállítás, síélezés,waxolás

siservice 0  A síelés és snowboardozás felhőtlen élvezetéhez elengedhetetlen, hogy felszerelése tökéletes állapotban legyen. A sí és snowboard rendszeres karbantartásával felszerelése állagát is óvja, de ami a legfontosabb, hogy elkerülheti a sérüléseket és még hosszú évekig élvezheti a téli sportok örömét. Fordítson tehát gondot sílécei és snowboardja rendszeres ellenőrzésére és szükség esetén javításukra!

Bővebben: Síszerviz-Talpjavítás, síbeállítás, síélezés,waxolás

Sidas Talpbetét készítés

 sidaskep1 140 x 160  Sidas Talpbetét készítés előnye, hogy a betét teljesen a lábhoz illeszti a sícipőt ezért az erő átadása optimális, sokkal kevesebb veszteséggel történik. A tökéletes boka beállítás miatt a terhelések is optimalizálódnak. Ez mind a haladóknál, de a kezdőknél is csodálatos élményt jelent hiszen a síléc azt kezdi csinálni amit akarunk és ezt kevesebb erővel értük el.

Bővebben: Sidas Talpbetét készítés