Sícipők- Sícipő

sicipo   Szeretné magát kényelmesen érezni még a legmeredekebb lejtőkön is? Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb sícipőt. Sőt, mivel mindannyian mások vagyunk, így a kiválasztott sícipőjét lábára is alakítjuk, hogy tökéletes legyen a síelés élménye. Atomic, Dalbello, Tecnica sícipők!

Bővebben: Sícipők- Sícipő

Korcsolya

korcsolya  A jeges sportok szerelmesei nem hagyhatják figyelmen kívül, hogy a lehető legmegfelelőbb korcsolyát kell választaniuk ahhoz, hogy elkerüljék a kisebb-nagyobb sérüléseket és átadhassák magukat a sport örömének. Igaz ez a műkorcsolyázókra és a jégkorongozókra egyaránt.

Bővebben: Korcsolya

Tenisz-kiegészítők

kiegeszitok tenisz 1   A tenisz nem áll meg az ütő kiválasztásánál. Javítsa játékát, védje felszerelését és egészségét kiváló minőségű kiegészítőkkel. Nálunk a táskáktól kezdve a grip-eken keresztül a rezgéscsillapítóig mindent beszerezhet, amire szüksége lesz.

Bővebben: Tenisz-kiegészítők

Teniszütők

teniszuto

Ahhoz, hogy játéka megfelelően fejlődjön kiváló minőségű, a stílusához és adottságaihoz illeszkedő teniszütőre, illetve squash ütőre van szüksége. Munkatársaink sok éves tapasztalattal segítenek kiválasztani az Ön számára megfelelő méretű, formájú és súlyú sportszert.

Teniszütök itt elérhetők..

Síbukósisak- Sífejvédő

alpinabuko 

A téli sportok felhőtlen és biztonságos élvezetéhez elengedhetetlen testünk épségének védelme. Ezért is fontos, hogy minden esetben kiváló minőségű, megbízható védőfelszereléseket és bukósisakokat válasszunk síeléshez vagy snowboardozáshoz. Síbukósisak márkák és színek széles választéka közül válogathat!

 

Teniszcipők

teniszcipok 

Válasszon játékának és a pálya típusának megfelelő teniszcipőt, hogy elkerülhesse az ízületeire nehezedő terhelést és csökkenthesse az esetleges sérülések veszélyét. Így válhat valódi élvezetté a játék!

Teniszcipők itt elérhetők..