Spyder síruházatok - Spyder síkabátok

Spyder Síruházat, Spyder síkabátok, Spyder sínadrágok és síkesztyűk óriási választékban található meg síboltunkban! - Spyder síruházatban is profik vagyunk!

Spyder síruházat már hosszú évtizedek óta etalon márkának számít a síkabátok, sínadrágok  között. Ezt a Spyder minőséget személyesen is megtapasztalhatja:térjen be síboltunkban, és válogasson valóban óriási Spyder síkabát, sínadrág, sípulóver, technikai aláöltöző választékunkból! Extra kedvező áron!

Spyder kiárusítás!

November 2-től egy speciális Spyder akcióvak készülünk, mely a készlet erejéig lesz érvényes!

Spyder kiárusítás:

Férfi - Női - Gyerek síkabátok, sínadrágok, pulóverek, aláöltözők

10-40% kedvezménnyel! Érdemes mielőbb benézni hozzánk!

Keress bátran minket addig is a Spyder ruhákkal kapcsolatban elérhetőségeinken!ó

Spyder síkabát Spyder Tripoint síkabát
Spyder síkabát Spyder Leader síkabát
Spyder Leader síkabát
Spyder Rival síkabát
Spyder Monterosa síkabát
Spyder Bromont síkabát
Spyder Titan síkabát
Spyder Garmisch síkabát

Női Spyder síkabátok

Spyder DOW síkabát
Spyder PRYCISE síkabát
Spyder VAIL síkabát
Spyder TRESH síkabát
Spyder PANDORA síkabát
Spyder DISH síkabát
Spyder POWER síkabát

Spyder aláöltözők és Spyder sípulóverek 

Spyder aláöltöző

Spyder pulóver Spyder aláöltöző
Spyder pulóverek Spyder aláöltözők

Spyder síkesztyűk

A síkesztyű készülhet hasonló anyagból, mint a síruházat külső része, vagy speciálisan kiképzett bőrből, de a lényeg, hogy meleg, kényelmes és vízálló legyen.  A vásárlás során fontos lehet a síkesztyűk esetében, hogy a síbot markolatát kellő biztonsággal tudjuk benne fogni. Ma már vannak olyan síkesztyűk, melyeken külön kapocs található a síbot részére. Figyeljünk a vásárlás során, hogy a tépőzárak/behúzók síkesztyűben is kezelhetők legyenek.

Spyder Síkesztyű

Spyder Síkesztyűk széles választékban!


 

Spyder síruházat, síkabátok története:

1978 környékének indul a Spyder síkabátok, sínadrágok, vagyis a Spyder síruházat márkatörténete alapítójával David Jacobssal. Aki több évtizedes sí versenyzői múlttal a háta mögött, a sípiaci igényeket felismerve minőségi síruházat gyártásba kezdett. Már a kezdetekkor is nagy hangsúlyt fektetett a innovációra, és a minőségi alapanyag választásra, melyből a legjobb síruházat készíthető!

Síboltunk Spyder síruházatok széles (síkabát és sínadrág) választékát igyekszünk minden síszezonban a legújabb trendeknek megfelelően aktualizálni, legdivatosabb megjelenésű, és legjobb ár/érték arányú Spyder síruházat kollekciókkal színesíteni. Fontos, hogy jól mutassunk a sípályán, de a síkabát és sínadrág fontos tényező, hogy milyen anyagból készült, hiszen szélsőséges időjárási viszonyok között fogjuk használni. Érdemes meggyőződnünk a síkabát  jó víztaszító, lélegző képességéről és a belső kialakításról - ez minden Spyder síruházat esetében tökéletes. Különleges membrán réteg kerül a síkabátba, amely az izzadság páráját igen, de a nedvességet/havat nem engedi át. Így az izzadság eltávozhat anélkül, hogy átáznánk/megfáznánk. Síkabát víztaszító képességet a Spyder a többi síruházat gyártóhoz hasonlóan a síkabátok forgalomba hozatala előtt leteszteli. Csak a legjobb Spyder síkabátok és sínadrágok kerülnek síboltunkba!

 

Mire figyeljünk síruházat vásárlásakor? - Spyder síruházat

Megfelelő síkabát, és sínadrág kiválasztása nem könnyü döntés. A technikai feltételeken felül fontos, hogy jól érezzük magukat benne, és divatos is legyen. Ezt a Spyder síruházatok már évtizedek óta biztosítják.

Spyder síaláöltözet: ezt nevezzük a síszaknyelvben első rétegnek. Ez az, melyet közvetlen a testre kell felvenni, és nagyban növeli a síelő komfortérzetét síelés közben.  Saját tapasztalatunk alapján ebben az esetben mindig technikai aláöltözetet ajánljuk, mert azok anyagösszetételüknek és speciális szövésüknek köszönhetően az izzadságot átengedik, elvezetik a bőrről, plusz jól szellőznek. Alsó és felső részt is érdemes ebből beszerezni. Pamut termékeket ebben az esetben felejtsük el, mivel magukba szívják az izzadságot.

Spyder Sípulóverek: az időjárástól és az egyéni igényektől függően több féle vastagságú pulóverből választhatunk. Ebben az esetben is részesítsük előnybe a technikai, jól szellőző és izzadság elvezető sípulóvereket.

Spyder Síkabát és sínadrág: ez a harmadik réteg véd meg minket a széltől, hótól, esőtől. Illetve elvezeti az izzadságot a belső rétegekből. Figyeljünk a vízállóságot jelző számokra, ajánlott a 10 000 mm-esnél nagyobb vízállóságú síkabátot, sínadrágot választani. Ezt a követelményt természetesen az összes Spyder síkabát és sínadrág is bőven teljesíti.

Kérdése van, megnézné személyesen a Spyder síruhákat? Jöjjön be hozzánk bizalommal!